Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam

Bella Vistastraat (1096GM)

Per direct beschikbaar

€ 7.000 p/m

221m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een modern nieuw gebouwd huis met voor- en achtertuin gelegen in Bella Vista Park in de Amstelbuurt. Het pand bestaat uit vier verdiepingen met vijf slaapkamers, twee badkamers en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage. Het is een ruim gezinshuis in een kindvriendelijke buurt.

Begane grond:
Via de zuidgerichte voortuin, met picknicktafel en uitzicht op het park, betreed je de woning. Hier vind je een kamer/speelkamer met hoog plafond, grote ramen en een apart toilet, plus toegang tot de ondergrondse parkeergarage. De moderne open keuken met kookeiland en inbouwkasten beschikt over alle apparatuur inclusief inductiekookplaat, Quooker, vaatwasser, koelkast, vriezer, (stoom)oven en magnetron. Via de openslaande deuren is er toegang tot de ruime noordgerichte tuin.

Eerste verdieping:
De ruime woonkamer beslaat de hele verdieping, met een zithoek om te lezen of televisie te kijken, en heeft een balkon aan de voorzijde met uitzicht op Bella Vista Park en de klassieke Watertoren.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een apart toilet. Aan de voorzijde vind je de hoofdslaapkamer met inloopkast en moderne en-suite badkamer met bad, wastafel met spiegel, inloopdouche en toilet.

Derde verdieping:
De bovenste verdieping heeft twee grote kinderslaapkamers, een ruime badkamer en een aparte ruimte met wasmachine en droger.

Locatie en bereikbaarheid:
De Amstelbuurt is een bruisend deel van Amsterdam met tal van gezellige horecagelegenheden en groenvoorzieningen. De wijk biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer en snelwegen. Supermarkt en basisschool zullen in de komende jaren worden uitgebreid.

Parkeervoorzieningen:
Er is een parkeergarage onder het pand met een eigen parkeerplaats, toegankelijk vanaf de begane grond van het huis.

Details:
- Beschikbaar: per 22 juli 2024
- Huur: €7.000,- excl. per maand;
- Borg: 2 maanden huur;
- Huurtermijn: model C, tot 1 augustus 2025
- Gemeubileerd.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 7.000 per maand

Oppervlakte

221m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Bella Vistastraat
  • 1096GM
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod