Geverifieerde verhuurder

Kamer Amsterdam

3e Kekerstraat (1104VC)

Per direct beschikbaar

€ 620 p/m

13m²

1 kamer

Omschrijving

HUISGENOOTJE (M/V/X) GEZOCHT!
€620 incl / 15 mei (in overleg per 1 juni) t/m 31 juli / inschrijven niet mogelijk.

De hospi wordt ergens in de week van 6 mei, de datum staat nog niet vast. Reageer aub alleen als je dan beschikbaar bent!

Omdat Robin ons gaat verlaten zijn we vanaf 15 mei op zoek naar een gezellig nieuw huisgenootje. Helaas gaat de huisbaas het huis verkopen en moeten we er na 31 juli allemaal uit, dus het is een tijdelijke kamer, perfect voor bijvoorbeeld een stage of overbrugging naar een andere plek!

We zijn op zoek naar iemand die al een tijdje bezig is met zijn/haar studie of werkt, tussen de 20-29 jaar. Je komt te wonen met Naomi (24), die fulltime werkt, Patryk, die fulltime stage loopt en Talar (26), die bijna aan de slag gaat met werken. We vinden het leuk om in de keuken een praatje te maken of samen een theetje te drinken, maar zijn allemaal ook redelijk druk met ons eigen ding.

De kamer zelf is ongeveer 13m2 groot en is ongemeubileerd (de gordijnen blijven wel hangen). We delen de ruime keuken met alles erop en eraan, badkamer (met bubbelbad!), wc en het washok met wasmachine en droger (en de tuin, niet te vergeten). Daarnaast hebben we ook een hele lieve poes, genaamd Martin! (martinfluencer_ op insta).

Ons huisje bevindt zich in Amsterdam Zuidoost, op een paar minuten lopen van metrostation Kraaiennest, waar de metro je binnen 20 minuten naar Centraal brengt en binnen 15 minuten naar Weesperplein of station Zuid. Ook rijden er een aantal bussen naar o.a. Bijlmer Arena en Holendrecht. Hiernaast vind je ook het winkelcentrum met alles wat je nodig hebt zoals de AH, Primera, sportschool etc.

Denk jij je prima thuis te kunnen voelen in ons huisje en ben je beschikbaar voor een hospi volgende week? Stuur ons dan een berichtje waarin je jezelf kort introduceert en vertelt waarom jij goed bij ons past!
Laat in ieder geval je 06-nummer even achter, dan kunnen we je snel benaderen voor de hospi!

Groetjes,
Naomi, Patryk & Talar

Kenmerken kamer

Prijs

€ 620 per maand

Oppervlakte

13m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct tot 31 juli 2024

Overige

Aanbieder

Studentenhuis

Inschrijven gemeente

Nee

Onderhoud

Goed

Inrichting

Gestoffeerd

Roken toegestaan

Nee

Huisdieren toegestaan

Nee

Aantal huisgenoten

3

Huiskamer

Geen

Keuken

Gedeeld

Badkamer

Gedeeld

Internet

Ja

Locatie van deze kamer

  • 3e Kekerstraat
  • 1104VC
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod