Foto appartement te huur in Den Haag - Frederikstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Frederikstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.995 p/m

117m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig tweekamerappartement met een fijn balkon gelegen op een centrale locatie in Den Haag, in het Willemspark district. Dit gebied staat bekend om zijn elegante herenhuizen en levendige sfeer, met een breed scala aan boetieks, gezellige cafés, winkels en restaurants. Nabijgelegen culturele hotspots zoals het Mauritshuis en het Eschermuseum, en de groene parken van het Haagse Bos en de Paleistuin maken het een aantrekkelijke locatie.

Verschillende tram- en bushaltes in de buurt zorgen voor gemakkelijke toegang tot de rest van Den Haag en omliggende steden. Belangrijke tramlijnen brengen je snel naar het stadscentrum, het Centraal Station en Scheveningen. Bovendien is de locatie dicht bij belangrijke snelwegen zoals de A12, met snelle verbindingen naar de A4 richting Amsterdam en Rotterdam, en de A13 richting Delft en Rotterdam.

Indeling:
De ingang bevindt zich op de begane grond. Trap naar de eerste verdieping waar je via een overloop toegang krijgt tot een apart toilet en de lichte woonkamer. De woonkamer heeft een aangrenzende keuken aan de achterkant van het appartement. Deze keuken is volledig uitgerust met een oven, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een tv. Twee grote openslaande deuren geven toegang tot het ruime balkon met gezellige zitjes.

Trap naar de volgende verdieping, waar je via de overloop toegang hebt tot twee slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en de tweede slaapkamer aan de achterzijde. Tussen deze twee slaapkamers bevindt zich een wasruimte met wasmachine en droger. De badkamer is volledig uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel met lades. Als bonus kun je ontspannen en tv kijken vanuit het bad!

Opmerkingen:
- Beschikbaar vanaf 1 september
- Huurprijs is exclusief kosten voor nutsvoorzieningen, tv en internet
- Beschikbaar voor minimaal 9 maanden en maximaal 12 maanden
- Mogelijkheid tot huren van een beveiligde parkeerplaats voor €150,- p/m
- 2 maanden borg
- Gemeubileerd
- Centraal gelegen
- Niet geschikt voor woningdelers
- Niet geschikt voor huisdieren.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.995 per maand

Oppervlakte

117m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Frederikstraat
  • 2514LK
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod