Foto appartement te huur in Den Haag - Grote Halstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Grote Halstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.500 p/m

94m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gemeubileerd appartement in Grote Halstraat 48, gelegen in hartje centrum van Den Haag. Dit appartement op de derde verdieping van "Casa Uccellini" heeft een ruime woonkamer met parketvloer en toegang tot zonnig terras met mooi uitzicht. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder heeft het appartement twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met bad, douche en toilet.

Handige voorzieningen in de buurt zijn o.a. winkels, restaurants, Shell kantoren, Centraal Station en theaters. Het appartement beschikt over een aparte berging met wasmachine en droger. Parkeergelegenheid is mogelijk in nabijgelegen garage tegen extra kosten.

Het appartement is volledig gemeubileerd en voorzien van stadsverwarming en dubbele beglazing. Luxe afwerking en minimale huurperiode van één jaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.500 per maand

Oppervlakte

94m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Grote Halstraat
  • 2513AX
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod