Foto appartement te huur in Den Haag - Korte Houtstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Korte Houtstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.200 p/m

75m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Geïnteresseerd? Vul het 'Bezichtigingsverzoek' formulier in op onze website om dit volledig gemeubileerde appartement in hartje Den Haag te bezichtigen. Het trendy en comfortabele appartement is in 2020 volledig gerenoveerd met duurzame en natuurlijke materialen, wat zorgt voor een warme en luxe uitstraling. Het beschikt over 2 slaapkamers, een ruime tuin van 32 m² en een energielabel A. De woning is voorzien van vloerverwarming, houten vloeren, een luxe badkamer met inloopdouche en een open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

Het appartement bevindt zich in een monumentaal gebouw in het centrum, vlakbij het levendige Plein met cafés en restaurants, winkelstraten en op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Parkeervergunning vereist. De servicekosten bedragen €50 per maand en de maandelijkse afrekening voor internet, TV, gas, water en elektriciteit is €350. Huurprijs is €2.200 excl. beschikbaar vanaf 1 november 2024.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.200 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Korte Houtstraat
  • 2511CD
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod