Foto appartement te huur in Den Haag - Lange Houtstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Lange Houtstraat

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

178m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ontdek een unieke twee verdiepingen tellende penthouse met een dakterras op een betoverende locatie in het bruisende centrum van Den Haag. Dit pand combineert de charme van een klassiek gebouw met modern comfort en heeft een energiezuinig A-label. Gelegen achter het beroemde Plein en historische Binnenhof, maakt dit prachtige appartement deel uit van een prachtig gerenoveerd complex dat in 2024 is voltooid.

Deze penthouse is direct beschikbaar en bevindt zich naast het beroemde Plein, bekend om zijn lunchrooms, restaurants, cafés en bars. Het beste van het centrum van Den Haag ligt aan uw voeten; dineren, winkelen en recreatieve activiteiten zijn allemaal binnen handbereik. Het Centraal Station is slechts een korte wandeling of een snelle rit met het openbaar vervoer verwijderd, en ook het strand is gemakkelijk bereikbaar. Belangrijke wegen, internationale organisaties en andere steden liggen handig in de buurt.

Deze uitzonderlijke penthouse biedt de perfecte mix van luxe, gemak en een toplocatie, waardoor het een ideale keuze is voor wonen in de stad Den Haag.

Indeling:
De ingang bevindt zich op de begane grond naast Bistro Catch-Up. Een trap leidt naar de overloop op de eerste verdieping, waar de ingang van het appartement zich bevindt. Bij binnenkomst leidt een lange gang met een ingebouwde garderobe en trappen naar de tweede verdieping.

Op de eerste verdieping komt u in de gang die toegang geeft tot het aparte toilet en een badkamer met een wastafel met laden en een inloopdouche. Vanuit deze gang zijn twee kleinere slaapkamers bereikbaar en het absolute hoogtepunt is de hoofdslaapkamer met op maat gemaakte kasten en een open, luxe badkamer. Deze badkamer heeft een inloopdouche, dubbele wastafels en een vrijstaand bad. U kunt het ruime dakterras betreden via openslaande deuren vanuit een eigen, afgesloten gang.

De tweede verdieping is bereikbaar via een trap vanuit de gang op de eerste verdieping of rechtstreeks vanuit de hoofdslaapkamer. Hier vindt u een overloop, een apart toilet en een royale woonkamer. De woonkamer wordt verrijkt met een moderne, luxe open keuken met een kookeiland, volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een stoomoven en een Quooker. Dit prachtig gerenoveerde appartement is perfect geschikt voor een werkende expat, een stel of een klein gezin.

Extra opmerkingen:
- Direct beschikbaar
- Energielabel A
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief kosten van nutsvoorzieningen, tv en internet
- 2 maanden borg
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Gemeubileerd
- Energielabel A
- In het hart van de stad
- Dichtbij het Centraal Station
- Dakterras
- Volledig gerenoveerd in 2024.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

178m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Lange Houtstraat
  • 2511CV
  • Den Haag

Voorzieningen in de buurt

  • Spui

    Treinstation - 32m

  • Day To Go Minimarkt

    Supermarkt - 26m

  • Pathé Spuimarkt

    Bioscoop - 36m

  • Universiteit Studiecentrum Den Haag

    Universiteit - 6m

  • Basisschool Van De Haagsche School

    Basisschool - 79m

  • South Of Houston

    Restaurant - 1m

  • De Haagsche Kluis

    Café - 6m

  • City+ College

    Middelbare school - 1,0 km

  • MCH Westeinde

    Ziekenhuis - 1,3 km

  • Rotterdam The Hague Airport

    Vliegveld - 16,7 km

  • Standbeeld Prins Willem den Eerste, Prins van Oranje

    Toeristische attractie - 9m

  • Zandvlietcollege

    Middelbare school - 1,0 km

  • Haags Historisch Museum

    Toeristische attractie - 11m

  • Het Kabinet

    Restaurant - 1m

Vergelijkbaar aanbod