Foto appartement te huur in Den Haag - Spui
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Spui

Per direct beschikbaar

€ 1.535 p/m

116m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

OPEN HUIS OP DINSDAG 27 AUGUSTUS 2024 VAN 13.00 UUR TOT 13.30 UUR

2-kamer appartement beschikbaar in hartje Den Haag! Het appartement op Spui 37-J heeft een oppervlakte van 116 m2 (woningtype A1) en biedt een hal, toilet, 1 slaapkamer, berging met wasmachineaansluiting, badkamer met douche, wastafel, half open keuken met inbouwapparatuur en een aparte fietsenberging. Bouwjaar: 1998. Moderne keuken en badkamer met ligbad, douche en 2e toilet. Gemeenschappelijk dakterras aanwezig. Ideaal voor liefhebbers van het stadsleven, dicht bij winkels, theaters, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden.

Spuihof biedt diverse appartementen met 1 of 2 slaapkamers, voorzien van woonkamer, open keuken, complete badkamer, berging en wasmachineaansluiting. Het gebouw heeft 8 woonlagen, lift, stadse uitstraling, beveiligde entree en een gemeenschappelijk dakterras. Centraal gelegen met vele voorzieningen in de buurt en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en parkeergelegenheid.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.535 per maand

Oppervlakte

116m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Spui
  • 2511BL
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod