Foto appartement te huur in Den Haag - Sumatrastraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Sumatrastraat

Per direct beschikbaar

€ 999 p/m

56m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Recent gerenoveerd 2/3-kamerappartement van 60 m² op de eerste verdieping met een zonnig balkon op het zuiden. Gelegen in het populaire Archipelgebied met winkels, restaurants en openbaar vervoer in de directe omgeving. Het strand en het stadscentrum van Den Haag bevinden zich op steenworp afstand.

INDELING:
Entree op straatniveau, trap naar de 1e verdieping. Entree appartement, zeer ruime centrale hal met modern toilet. Lichte woon- / eetkamer en suite met glas-in-loodramen en diverse kasten. Zonnig balkon met een mooi uitzicht. Moderne en luxe keuken met koelkast, vriezer, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. De moderne badkamer is ruim en voorzien van douche, wastafel, cv-ketel en wasmachine. Slaapkamer aan de voorzijde!

Na een uitnodiging voor een bezichtiging verloopt het contact direct via de eigenaar / beheerder van de woning. Alle afspraken worden gemaakt tussen potentiële huurder en eigenaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 999 per maand

Oppervlakte

56m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sumatrastraat
  • 2585CL
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod