Foto appartement te huur in Den Haag - Van Aerssenstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Van Aerssenstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.300 p/m

68m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ontdek de perfecte combinatie van luxe en comfort in ons volledig gemeubileerde 3-kamer appartement, ideaal voor expats en lokale bewoners die op zoek zijn naar een middellange tot lange termijn verblijf. Geniet van een ruime slaapkamer met een king-size elektrisch bed en een ontspannende jacuzzi, evenals een volledig uitgeruste open keuken met een vaatwasser, combi-oven en elegante marmeren werkbladen.

UITSTEKENDE LOCATIE VOOR WERK EN VRIJE TIJD

Geniet van de rust van een rustige buurt, op slechts 10 minuten lopen van het strand en een korte tramrit naar het centrum van de stad. Lokale winkels bevinden zich op slechts 2 minuten afstand, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

EEN VLEUGJE NEDERLANDSE ELEGANTIE

Het gebouw, een voorbeeld van Nederlandse architectonische schoonheid van meer dan 100 jaar oud, is erkend als "beschermd stadsgezicht". Het heeft gerenoveerde dubbele beglazing boogramen die de historische charme behouden en tegelijkertijd modern comfort bieden.

ONTWORPEN OM IN TE WONEN

De ruime woonkamer is uitgerust met een 46" Smart TV, een hoogwaardige versterker, comfortabele zitplaatsen en een functionele open haard, waardoor een gezellige sfeer ontstaat voor ontspanning of entertainment. De open keuken is een culinair genot, compleet met hoogwaardige apparatuur en een 2 meter hoge koelkast.

RUST EN VERFRIS

De master slaapkamer heeft een luxueus king-size elektrisch bed en voldoende kastruimte, wat zorgt voor een rustgevende nachtrust. De badkamer biedt een spa-achtige ervaring met een hoekjacuzzi van 250 liter, aangevuld met een uitgestrekte spiegel van 2x2 meter, waardoor je dagelijkse routine allesbehalve gewoon is.

FLEXIBELE RUIMTE VOOR JOUW BEHOEFTEN

Een veelzijdige extra kamer biedt de vrijheid om een thuiskantoor, een extra slaapkamer of creatieve ruimte in te richten, aangepast aan jouw levensstijl.

IDEAAL VOOR EXPATS EN LOKALE BEWONERS

Of je nu alleen verhuist, met een partner, of met een gezin, ons appartement biedt een naadloze overgang naar een nieuw thuis. Omarm de mix van Nederlandse traditie en moderne luxe in een huis ontworpen voor comfortabel wonen.

INBEGREPEN IN HET AANBOD

- water, gas, elektriciteit, verwarming
- meubels
- keukengerei (bestek, borden, glazen en kookgerei)
- wasmachine
- high-speed internet

Deze informatie is zorgvuldig door ons samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle metingen en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.300 per maand

Oppervlakte

68m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van Aerssenstraat
  • 2582JS
  • Den Haag

Voorzieningen in de buurt

  • MCH Westeinde

    Treinstation - 3,1 km

  • Thomas Green's

    Supermarkt - 24m

  • Pastanini

    Restaurant - 25m

  • Lunchroom Tasty

    Café - 25m

  • Pathé

    Bioscoop - 1,9 km

  • Oranjeschool

    Universiteit - 37m

  • Eben Haezerschool

    Basisschool - 18m

  • Maris College Voor Mavo Vmbo Lwoo - Locatie Statenkwartier

    Middelbare school - 38m

  • Hagaziekenhuis Locatie Sportlaan

    Ziekenhuis - 1,7 km

  • Rotterdam the Hague Airport

    Vliegveld - 19,6 km

  • Statenkwartier

    Toeristische attractie - 27m

Vergelijkbaar aanbod