Foto appartement te huur in Den Haag - Vuurtorenweg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Vuurtorenweg

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

139m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig gestoffeerd appartement met 3 slaapkamers, een ruim terras van 65m2 met schitterend uitzicht op zee, 2 badkamers, privéparkeergelegenheid in de garage en extra luxe zoals een surfplankkamer op de begane grond. Dit ruime strandappartement heeft energielabel A++. De winkels aan de Fred zijn slechts op 5 minuten fietsafstand en de verbindingen met het openbaar vervoer zijn goed.

Indeling:

Op de begane grond vind je een video deurbel, een privélift die alleen naar de vierde en vijfde verdieping gaat. De ruime woonkamer met open keuken en kookgedeelte meet ongeveer 65m2. De eerste badkamer heeft een ruim bad, dubbele wastafel en inloopdouche, de tweede badkamer heeft een dubbele wastafel en inloopdouche, een 2e apart toilet in de gang. Vloerverwarming en -koeling.

De hoofdslaapkamer van 4,60m x 2,80m heeft een grote inloopkast en biedt ook toegang tot het terras. De tweede slaapkamer meet 5,70m x 2,75m en de derde slaapkamer meet 4,50m x 2,20m. Het ruime terras grenzend aan de woonkamer/keuken met prachtig uitzicht op zee meet 15 meter lang bij 2,70 meter breed en het terras op het zuidoosten is 3,70m x 5,20m.

Kenmerken:

- Ruim gestoffeerd strandappartement met 3 slaapkamers
- Terrassen van ca. 65 m2 met een geweldig uitzicht
- 2 badkamers en 2 aparte toiletten
- Luxe keuken met Quooker en wijnkoelkast
- Goede locatie ten opzichte van winkels en openbaar vervoer
- Beschikbaar vanaf 1 september
- Huurprijs €4.500,00 excl.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

139m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurtorenweg
  • 2583XL
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod