Foto appartement te huur in Alkmaar - Picassolaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Alkmaar - Picassolaan

Per direct beschikbaar

€ 1.265 p/m

74m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Het Palet, gelegen aan de groene zijde van Alkmaar, biedt moderne appartementen in drie gebouwen, elk vernoemd naar een kleur van Picasso: ROOD, GEEL en BLAUW. Deze huurappartementen zijn perfect voor starters en kleine huishoudens met één of twee personen. De appartementen hebben uitzicht op groen en water, en bevinden zich dicht bij sportfaciliteiten, winkels, het stadscentrum, het treinstation en snelle verbindingen naar Amsterdam, Haarlem en Schiphol.

De appartementen zijn volledig afgewerkt met luxe keukens voorzien van Siemens inbouwapparatuur, moderne badkamers en vloerverwarming. Er zijn 13 - 3-kamerappartementen beschikbaar met een oppervlakte van 73 m2 tot 90 m2, twee slaapkamers, een woonkamer met toegang tot een loggia en een eigen parkeerplaats.

Belangrijk om te weten: verwachte oplevering in december 2024, maandelijkse servicekosten circa € 65,00, aanmelding via Funda.nl, inkomenseisen voor huurders en verplichte verificatie van inkomensgegevens via Datakeeper app.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.265 per maand

Oppervlakte

74m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Picassolaan
  • 1816MT
  • Alkmaar

Vergelijkbaar aanbod