Foto appartement te huur in Amstelveen - Haya van Somerenlaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amstelveen - Haya van Somerenlaan

Per direct beschikbaar

€ 1.698 p/m

112m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim 4-kamer appartement in het zuiden van Amstelveen, 112 m² groot. Het appartement beschikt over een keuken, een badkamer met bad en aparte douche, 3 slaapkamers, en een terras of balkon. Gelegen in de moderne buurt Westwijk.

Haya van Somerenlaan 2
Dit 4-kamer appartement heeft een oppervlakte van 112 m². Het biedt een lichte woonkamer van 37 m² met toegang tot het balkon of terras, en een keuken van 12 m². De keuken is voorzien van een gasfornuis, elektrische oven, gootsteen en afzuigkap. Het appartement heeft 3 slaapkamers: één van 19 m² en de andere twee van 13 m² en 10 m². Ideaal voor gebruik als studeerkamer of thuiskantoor. De badkamer heeft een bad, douche en wastafel. Daarnaast heeft het appartement een aparte berging met aansluitingen voor een wasmachine en/of droger.

Rustig wonen in divers Amstelveen
Het appartementencomplex bevindt zich in Westwijk, in het zuiden van Amstelveen. Een groene woonwijk met voornamelijk laagbouw. Het centrum van Amstelveen is slechts een paar minuten fietsen, met diverse winkeltjes, het Cobra Museum en het Amstelveense Stadstheater. De omliggende polders en het Amsterdamse Bos zijn ook vlakbij.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.698 per maand

Oppervlakte

112m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Haya van Somerenlaan
  • 1187RB
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod