Foto appartement te huur in Amsterdam - Admiralengracht
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Admiralengracht

Per direct beschikbaar

€ 2.300 p/m

85m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur voor 4 maanden - van 01 november 2024 tot 2 maart 2025! Dit aantrekkelijke 2-slaapkamer appartement aan de populaire Admiralengracht met fantastisch uitzicht is nu beschikbaar. Met ochtendzon in de woonkamer vanuit het westen, een zonnig balkon op het oosten voor 's middags en een ruime en aantrekkelijke woonkamer, is dit echt een buitenkans!

Indeling
De eigen entree op de eerste verdieping brengt je via de trap naar de derde verdieping. Hier word je meteen begroet door het overvloedige licht in dit huis. De keuken met eiland heeft een speelse indeling en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. Hier kun je in de zon zitten en genieten van een vrij uitzicht op de groene binnentuinen. De ruime woonkamer heeft een aantrekkelijk erker aan de voorkant met eettafel en twee marmeren schouwen. Vanuit de erker met eettafel heb je uitzicht op de gracht met het plezierige vaarverkeer terwijl je geniet van zonnige ontbijtjes of ontspannen avondmaaltijden. De woonkamer is onlangs verbouwd van een L-vorm naar een nieuwe hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. De kamer kan een privéruimte zijn of geopend worden om de avondzon door het appartement te laten stromen.

Op de derde verdieping bevindt zich ook de badkamer, met een bad, aparte douche, toilet en dubbele wastafel. De 2e slaapkamer is te vinden op de vierde verdieping. Deze kan zowel van binnenuit als van buitenaf worden bereikt. Deze slaapkamer heeft een grote kastenwand en hier vind je de cv-ketel en wasmachineaansluiting. Dankzij een groot draairaam met een zogenaamd Duivenplatje is het uitzicht op de gracht weer prachtig. Via een trap is de zolder met dakraam bereikbaar. De zolder wordt momenteel gebruikt als thuiskantoor, maar kan ook dienen als opslagruimte of als derde slaapkamer voor gasten.

Omgeving
De Admiralengracht ligt in het Westelijk district in de gezellige buurt De Baarsjes. Het Erasmuspark ligt op 100 meter afstand, waar je kunt genieten van een van de meest unieke en prachtige parken van Amsterdam met regelmatige evenementen. Alles is binnen handbereik in deze bruisende buurt; restaurants, cafés, terrassen en winkels liggen allemaal op loopafstand. Maar ook het stadscentrum is niet ver weg - binnen 15 minuten sta je op de Dam. Vanwege de vele tram- en bushaltes op de Admiraal de Ruijterweg en de Hoofdweg is het openbaar vervoer ook zeer toegankelijk en de ringweg A10 is slechts enkele minuten rijden met gemakkelijke toegang tot de luchthaven Schiphol (15 minuten met de auto).

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: ca. 85 m2
- Balkon: ca. 4 m2
- Vrij uitzicht
- Dubbel glas
- Daken recent vernieuwd

Prijs: € 2.300 per maand

exclusief: elektriciteit, stadsverwarming, waterverbruik en internet Borgsom: € 4.000

Deze informatie is zorgvuldig door ons samengesteld. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle metingen en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.300 per maand

Oppervlakte

85m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Admiralengracht
  • 1056EB
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod