Foto appartement te huur in Amsterdam - Amstel
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Amstel

Per direct beschikbaar

€ 3.300 p/m

92m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig gerenoveerd appartement met één slaapkamer, verdeeld over twee verdiepingen en met een oppervlakte van 92 vierkante meter, is nu te huur. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met een gloednieuwe keuken, een gang en een slaapkamer met een scheidingswand voor extra flexibiliteit. Daarnaast is er een eigen dakterras. Het appartement heeft hoge plafonds en biedt schitterend uitzicht op de gracht van de Amstel. Het appartement is gelegen op een perfecte locatie en we zoeken huurders die per direct kunnen intrekken. Studenten zijn welkom met garantstellers. Let op: een bruto jaarinkomen van 135.000 euro is vereist en huisdieren zijn niet toegestaan.

- Woonoppervlakte en keuken: houten vloer, plafondverlichting, gordijnen, rolluiken, centrale verwarming, keuken met laden en kasten, inductiekookplaat, afzuigkap, wijnkoelkast, oven/magnetron, vaatwasser, grote koelkast en vriezer.
- Slaapkamer: plafondverlichting, houten vloer, centrale verwarming, rolluiken, scheidingswand, toegang tot toilet en en-suite badkamer.
- Badkamer (en-suite): inloopdouche, vaste handdouche, thermostatische douchemengkraan, betegelde vloeren en muren, wastafel, badkamerspiegel.
- Toilet: wastafel, toilet met dubbele spoeling.

Huurvoorwaarden: Borg: 2 maanden huur, nutsvoorzieningen niet inbegrepen, contracttype B (2 jaar), per direct beschikbaar, registratie voor maximaal 2 personen, studenten toegestaan met garantstellers, huisdieren niet toegestaan. Let op: Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid of onnauwkeurigheid van de advertentie of de eventuele gevolgen ervan. Alle opgegeven maten zijn indicatief.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.300 per maand

Oppervlakte

92m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Amstel
  • 1017AH
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod