Foto appartement te huur in Amsterdam - Bijlmerplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Bijlmerplein

Per direct beschikbaar

€ 2.350 p/m

100m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Modern appartement van ongeveer 105 m2 gelegen aan het Bijlmerplein in Amsterdam voor €2350,- per maand, exclusief gas, water en elektriciteit. Het appartement is in 2023 voltooid en beschikt over alle moderne technologieën met een energielabel A+. Gelegen op de negende verdieping en te bereiken via de trap of lift in de gemeenschappelijke entree. Het appartement heeft twee slaapkamers, een ruime slaapkamer met plek voor een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een moderne afwerking. De woonkamer met open keuken is zeer licht dankzij de ramen. De keuken is volledig uitgerust met onder andere een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer en vaatwasser. Op de loggia kun je heerlijk ontspannen.

Op loopafstand van winkelcentrum "de Amsterdamse Poort" en diverse uitgaansgelegenheden zoals de Pathé bioscoop en de Afas Live. Een ruime overdekte parkeergarage bevindt zich naast het gebouw en de belangrijkste snelwegen (Ringweg A10, A2 en A9), de metro en treinstation Bijlmer zijn vlakbij. Het huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waarmee je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam bent. De woonwijk is ruim opgezet met veel groene gebieden en een park achter het huis met speelveld voor kinderen. Op 10 minuten fietsen vind je verschillende natuurgebieden en recreatiegebied "De Gaasperplas". Geen delers.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.350 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Bijlmerplein
  • 1102ME
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod