Foto appartement te huur in Amsterdam - Brahmsstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Brahmsstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.850 p/m

128m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim, luxe en recent gerenoveerd appartement op de derde verdieping van ongeveer 128 m² met een mooi balkon van ongeveer 7 m² op het noorden gelegen in een prachtige straat in Amsterdam Oud-Zuid. Dit appartement is mooi afgewerkt en beschikt over een grote woonkamer met open luxe keuken, drie slaapkamers, een luxe badkamer en een apart toilet. Niet geschikt voor delen. Alleen een stel of een gezin komt in aanmerking voor deze woning.

Indeling: ruime hal, woonkamer met open keuken van ongeveer 60 m², luxe keuken, balkon, wasruimte, apart toilet, drie slaapkamers en moderne badkamer met dubbele wastafel, bad, inloopdouche en toegang tot het balkon.

Ligging: nabij de Beethovenstraat in de Apollo buurt met goede voorzieningen in de omgeving en diverse openbaar vervoeropties. Het appartement is in 2020 volledig gerenoveerd en voorzien van nieuwe keuken en badkamer, nieuwe elektra en cv-installatie.

Bijzonderheden: niet geschikt voor delen, exclusief gas/water/elektriciteit, 2 maanden borg, minimale huurperiode van 1 jaar, inkomenseis van 4x de netto huurprijs.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.850 per maand

Oppervlakte

128m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Brahmsstraat
  • 1077HJ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod