Foto appartement te huur in Amsterdam - Confuciusplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Confuciusplein

Per direct beschikbaar

€ 2.295 p/m

92m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur - Karakteristiek appartement gelegen in Amsterdam.

Het appartement is gelegen aan het Confuciusplein, tussen de Burgemeester Roellstraat en de Savornin Lohmanstraat in de groene buurt Geuzenveld. Geuzenveld kenmerkt zich door de vele groene ruimtes en speelplaatsen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, basis- en middelbare scholen, sportclubs en openbaar vervoer, zijn in de buurt.

Indeling:

Je komt binnen via de hal, met aan de voorkant een klein balkon met kunstgras. Als je verder loopt en linksaf slaat, kom je bij twee ruime slaapkamers. Aan je linker- en rechterkant bevinden zich de slaapkamers, en iets verderop vind je aan je rechterkant het toilet en de was-/droogruimte. De badkamer bevindt zich aan de linkerkant. Als je verder door de hal loopt, kom je in de woonkamer, die toegang heeft tot nog een balkon, en rechts van de woonkamer is de keuken.

Bereikbaarheid:

De metrolijnen 50 en 52 zijn bereikbaar binnen 5 minuten fietsen. De tramhalte voor lijn 13 brengt je in slechts 10 tot 15 minuten naar het hart van het stadscentrum. De bushaltes voor lijnen 69 en 752 bevinden zich ook vlakbij het Confuciusplein. Je kunt recreatieve activiteiten ondernemen bij de Sloterplas. De nabijgelegen snelwegen A9, A4 en ringweg A10 bieden gemakkelijke en snelle toegang tot Schiphol Airport en treinstation, evenals Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam.

Bijzonderheden:

Energielabel A
Gemeubileerd
Beschikbaar vanaf 1 november
2 balkons.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.295 per maand

Oppervlakte

92m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Confuciusplein
  • 1064LG
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod