Foto appartement te huur in Amsterdam - Cornelis Anthoniszstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Cornelis Anthoniszstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

105m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op zoek naar een gastvrije en onlangs gerenoveerde woning op een centrale locatie? Dit appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping en beschikt over twee slaapkamers, een royale badkamer, een extra lounge ruimte en twee zonnige terrassen. De indeling en afwerkingsniveau maken dit appartement tot een unieke plek om thuis te noemen.

Op de derde verdieping bevindt zich de privé ingang en toegang tot alle kamers, waaronder een multifunctionele ruimte aan de voorkant, een kleine slaapkamer en de hoofdslaapkamer met aangrenzende luxe badkamer. De vierde verdieping herbergt de woonruimte met eetgedeelte en open keuken, met een loft-achtige uitstraling. Hier vind je tevens een zonnig terras om van de buitenlucht te genieten.

Dit appartement is voorzien van twee buitenruimtes, gelegen in een levendige buurt in Oud Zuid met talloze restaurants, winkels en culturele locaties. De huurprijs is €3.500 per maand, beschikbaar vanaf 1 november voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden en een waarborgsom van 2 maanden. Volledig gemeubileerd.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

105m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Cornelis Anthoniszstraat
  • 1071VV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod