Foto appartement te huur in Amsterdam - Distelweg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Distelweg

Per direct beschikbaar

€ 1.775 p/m

65m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Porters biedt moderne en duurzame huurappartementen in Amsterdam. Het complex bestaat uit 25 appartementen verdeeld over vijf verdiepingen. Ideaal voor young professionals, jonge gezinnen, of wie op zoek is naar rust in de stad. Alle woningen zijn gasloos, aangesloten op stadsverwarming en zeer goed geïsoleerd. Op het dak liggen zonnepanelen voor algemeen gebruik en bovenste verdiepingen zijn energieneutraal dankzij extra zonnepanelen.

Het complex beschikt over gemeenschappelijke ruimten, waaronder een woonkamer en een tuin. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar in de naastgelegen garage, elk met laadpaal. De woningen zijn luxe afgewerkt met een Siematic keuken en badkamer. Inkomen moet minimaal vier keer de huur zijn, waarbij het tweede inkomen volledig wordt meegerekend. Specificaties zoals dubbele spoelbak en Siemens keukenapparatuur zijn standaard. Andere voorzieningen zijn een kluis, fietsenberging, servicekosten van €75,-, minimale huurperiode van 12 maanden en 1 maand waarborgsom. Optional: parkeerplaats te huur (beperkte beschikbaarheid).

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.775 per maand

Oppervlakte

65m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Distelweg
  • 1031HD
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod