Foto appartement te huur in Amsterdam - Esplanade de Meer
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Esplanade de Meer

Per direct beschikbaar

€ 2.650 p/m

96m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per direct beschikbaar, exclusief voor internationale studenten! Modern ingericht tweekamerappartement in Park de Meer.

Indeling
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van ongeveer 96 vierkante meter. De woonkamer aan de achterzijde van het appartement biedt een oase van rust met een gezellig zitgedeelte, een werkhoek met uitzicht op de tuin en een ruime eethoek, perfect voor gasten. De open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten, waar je aan het einde van de dag van de zon kunt genieten.

Beide slaapkamers bevinden zich aan de galerijkant en zijn uitgerust met tweepersoonsbedden. Eén slaapkamer heeft airconditioning, modulaire laden en een tv, terwijl de andere een grote kledingkast heeft. De georganiseerde badkamer heeft een douche, bad en rustieke wastafel. Het toilet is apart. Ook is er een inpandige berging met wasmachine en droger.

Locatie
Het appartement ligt in de rustige en groene buurt Park de Meer, bekend om zijn unieke architectuur en autovrije straten. Deze duurzame omgeving biedt veel groene ruimtes om de drukte van de stad te ontvluchten. Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Christiaan Huygensplein en Middenweg. De ligging is ideaal voor studenten en professionals, met de Science Park Campus op slechts 7 minuten afstand. Tramlijn 19 brengt je in 10 minuten naar het centrum van Amsterdam, en buslijnen 320, 322 en 327 bieden snel toegang tot station Amstel. De nabijgelegen ringweg A10 biedt directe toegang tot snelwegen A1, A2 en A4. Met de fiets ben je binnen 10 minuten bij zowel station Amstel als Muiderpoort.

Huurvoorwaarden
- Per direct beschikbaar
- Borg gelijk aan twee maanden huur
- Inkomenseis: 3,5x de huur (borgsteller mogelijk)
- Maximaal twee huurders
- Exclusief voor internationale studenten
- Maximale huurperiode van 8 maanden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.650 per maand

Oppervlakte

96m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Esplanade de Meer
  • 1098WN
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod