Foto appartement te huur in Amsterdam - Frans van Mierisstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Frans van Mierisstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.650 p/m

77m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een mooi gerenoveerd en volledig gemeubileerd appartement van 77m2 in het Musuemkwartier van Amsterdam Oud-Zuid. Het appartement beschikt over een open keuken, een ruime eethoek met bank, twee schuifdeuren naar de tv-kamer, een badkamer en twee balkons. De indeling omvat een hal met apart toilet en bergruimte, een volledig uitgeruste keuken met Smeg oven en diverse apparaten, een ruime woonkamer met hoge plafonds en toegang tot het zonnige zuidgerichte balkon. De tv-kamer heeft ingebouwde kasten en toegang tot het tweede balkon. Achterin bevindt zich de slaapkamer met klassieke wastafel en kast met wasmachine/droger, en een betegelde badkamer met inloopdouche. Het hele appartement heeft een visgraatvloer wat een warm en chique gevoel geeft.

Huurprijs: €2.650 exclusief nutsvoorzieningen en belastingen, 2 maanden borg, gemeubileerd, 77m2, gerenoveerd, 1 slaapkamer, 2 balkons, hoge plafonds. De locatie is groen en kindvriendelijk met winkels, restaurants en cafés in de buurt. Op loopafstand van Museumplein, Vondelpark en goede verbindingen met het openbaar vervoer en de Ring A1 met de auto.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.650 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Frans van Mierisstraat
  • 1071RW
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod