Foto appartement te huur in Amsterdam - Frederik Hendrikstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Frederik Hendrikstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

110m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig, licht ongemeubileerd dubbel bovenhuis van 100m2 met 2,5 slaapkamers, een ruime woonkamer met Frans balkon en een mooie open keuken. Deze heerlijke woning ligt op een toplocatie, vlak bij de Jordaan, Oud-West en het Westerpark, met tal van winkels, koffiebars, cafés, restaurants en andere voorzieningen om de hoek.

- Huurprijs: € 3.000,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet/tv en lokale belastingen
- 2 maanden borg
- Onmiddellijk beschikbaar
- 100m2
- Ongemeubileerd
- 2,5 slaapkamers
- Frans balkon
- Bovenste verdieping
- Centraal gelegen

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het hoekappartement op de derde verdieping. Gang met apart toilet, trap naar de bovenverdieping en via de twee glazen deuren betreedt u de woonruimte. De ruime woonkamer en keuken liggen op dezelfde verdieping en zijn omgeven door vele ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. Aan de voorkant bevindt zich de woonkamer met inbouwkasten en een Frans balkon met uitzicht over de Frederik Hendriksstraat. De open keuken is voorzien van alle apparatuur zoals een vaatwasser, oven, grote koelkast en vriezer.

Via de trap bereikt u de bovenverdieping waar de slaapkamers en badkamer zich bevinden. De hoofdslaapkamer is zeer ruim en heeft een grote inbouwkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. De andere kamer is verdeeld in twee ruimtes en staat in verbinding. Dit kan gebruikt worden als (gasten)slaapkamer en werkkamer, met een inbouwkast met aansluiting voor wasmachine en droger.

Locatie:
Het appartement bevindt zich op de derde verdieping in de buurt Frederik Hendrik, centraal gelegen tussen Amsterdam West en het stadscentrum. Deze buurt is populair vanwege de gunstige ligging; op loopafstand van de Jordaan, de Negen Straatjes, het Westerpark en de Haarlemmerdijk. Op het Hugo de Grootplein vind je leuke restaurants, cafés, een goede bakker en een vishandel. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je alleen de straat over te steken. Daarnaast zijn er uitstekende openbaar vervoer verbindingen en de dichtstbijzijnde uitvalsweg is slechts 5 minuten rijden.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

110m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Frederik Hendrikstraat
  • 1052HV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod