Foto appartement te huur in Amsterdam - Geuzenstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Geuzenstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.350 p/m

87m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Vanaf 1 oktober beschikbaar: Luxe begane grond appartement (ca. 87 m2) in levendig Amsterdam-West met 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers, moderne open keuken met bar en grote tuin (ca. 90 m2) met schuur. Het hele huis is volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht.

De buurt kenmerkt zich door weinig verkeer, ruimte en veel groen met parken zoals Erasmus Park, Rembrandt Park en Westerpark om de hoek. Op loopafstand zijn winkels, sportscholen, supermarkten en restaurants te vinden. De Food Halls met bibliotheek en bioscoop zijn binnen 5 minuten te bereiken, net als de populaire Jordaan.

De bereikbaarheid is ideaal met diverse bus- en tramhaltes naar het Centraal Station, het Centrum en/of Schiphol. De Ring A-10 is binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Parkeren via vergunningen.

Indeling:
Entree, hal, ruimte met meterkast, bergkast, toilet en wasruimte met wasmachine en droger.
Ruime woonkamer aan de voorzijde met moderne open keuken en inbouwapparatuur.
Achter het huis bevinden zich twee ruime slaapkamers, beide met toegang tot de tuin. Grote badkamer met bad, dubbele wastafel, toilet en designradiator. Kleine badkamer met inloopdouche en wastafel. Daartussen nog een inloopkast.
Eiken visgraatvloer, inbouwspotjes, dubbel glas en hoge deuren door het hele huis.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.350 per maand

Oppervlakte

87m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Geuzenstraat
  • 1056KG
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod