Foto appartement te huur in Amsterdam - Giessenburg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Giessenburg

Per direct beschikbaar

€ 2.195 p/m

67m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar vanaf 1 november 2024: ruim appartement met twee slaapkamers en parkeerplaats

BRIX, opgeleverd in 2020, is centraal gelegen in Buitenveldert en bestaat uit 25 appartementen. Het vijf verdiepingen tellende gebouw past perfect bij de omgeving, maar heeft toch een eigen, uniek karakter. BRIX bepaalt het beeld van de buurt en is helemaal eigentijds. Duurzaam, ruim, voorzien van alle moderne gemakken en staat garant voor een langdurige, plezierige levensstijl.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en heeft een oppervlakte van 67 vierkante meter. Het beschikt over een woonkamer met luxe open keuken, voorzien van koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven en afzuigkap. De slaapkamer is 12 vierkante meter en heeft openslaande deuren. De badkamer is afgewerkt met zwarte tegelvloer en witte betegelde muren, met inloopdouche, bad en wastafel. Het appartement wordt opgeleverd met PVC-vloer en raambekleding.

BRIX is gemaakt van duurzame materialen, heeft zonnepanelen en een energiezuinig verwarmingssysteem met vloerverwarming. Het gebouw heeft een ondergrondse parkeergarage, bereikbaar met autolift.

- Beschikbaar vanaf 1 november 2024
- Borg van twee maanden huur
- Inkomenseis is 3,5 keer de huur
- Niet mogelijk voor woningdelers
- Garantstellers zijn niet toegestaan
- Niet mogelijk voor studenten om te huren
- Minimale huurperiode van 12 kalendermaanden

* De afbeeldingen zijn van een vergelijkbaar appartement in hetzelfde gebouw

Bent u geïnteresseerd in het appartement en wilt u een bezichtiging? Laat dan een schriftelijke reactie achter. Wij nodigen vervolgens de eerste kandidaten uit voor een bezichtiging. Wegens de vele verzoeken kunnen we helaas niet iedereen uitnodigen. Indien u binnen 3 dagen geen reactie heeft ontvangen, bent u helaas niet geselecteerd om het appartement te bezichtigen. Afspraken worden niet telefonisch ingepland.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.195 per maand

Oppervlakte

67m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Giessenburg
  • 1082CV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod