Foto appartement te huur in Amsterdam - Hellingbaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Hellingbaan

Per direct beschikbaar

€ 1.942 p/m

73m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per 1 oktober 2024 beschikbaar! Nieuw gebouwd appartement van circa 73 m2 op de 8e verdieping. Dit appartement maakt deel uit van het nieuwe complex South Dock, dat in 2022 zal worden opgeleverd. Het complex is volledig uitgerust, inclusief een ondergrondse parkeergarage, gemeenschappelijke fietsenstalling en een binnentuin.

Het tweekamerappartement heeft een ruime woonkamer van bijna 40 m2 met grote ramen en een moderne open keuken met inbouwapparatuur. Het balkon van ongeveer 5 m2 is bereikbaar vanuit de woonkamer en is gelegen op het noordwesten. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot de badkamer met inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Het toilet is apart. Daarnaast beschikt het appartement over een bergruimte met wasmachine- en drogeraansluitingen en een mooie PVC-vloer.

Gelegen naast het populaire NDSM-Werf in Amsterdam Noord. In de directe omgeving vind je koffie- en lunchbars, cafés, restaurants en alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen. Met de veerboot ben je in tien minuten in het centrum van Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 1 oktober 2024
- Inkomenseis 3x de maandhuur, voor stellen met dubbel inkomen 4x de maandhuur
- Borg 2 maanden huur
- Geen garantiestelling mogelijk
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimale termijn van 12 maanden
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplek voor € 177,50 per maand.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.942 per maand

Oppervlakte

73m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Hellingbaan
  • 1033DB
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod