Foto appartement te huur in Amsterdam - Hondecoeterstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Hondecoeterstraat

Per direct beschikbaar

€ 4.250 p/m

150m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Luxe nieuwbouw appartement in het hart van Oud Zuid, nabij het Concertgebouw en het museumplein. Dit lichte en moderne appartement is voorzien van airconditioning en beschikt over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Op loopafstand van het centrum van Amsterdam en het Vondelpark.

Indeling: Ruime woonkamer met moderne keuken op de 4e verdieping. Slaapkamer met luxe badkamer en balkon. Apart toilet, opbergruimtes en wasruimte met wasmachine en droger. Trap naar 5e verdieping met extra kamer en tweede balkon. Ruime slaapkamer met badkamer en eigen balkon. Daarnaast is er een gezamenlijk dakterras beschikbaar.

Optioneel: privéparkeerplaats voor €250 p/m.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, inclusief vloerverwarming en airconditioning. Huurprijs € 4.250,00 excl. G/W/E en € 100,00 servicekosten. Gelegen nabij voorzieningen en openbaar vervoer.

Kortom, een luxe appartement op een toplocatie in Oud Zuid, zeker een bezichtiging waard!

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.250 per maand

Oppervlakte

150m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Hondecoeterstraat
  • 1071LR
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod