Foto appartement te huur in Amsterdam - Keizersgracht
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Keizersgracht

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

100m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Aangeboden te huur in Amsterdam Centrum (Grachtengordel West); op de tweede verdieping van een prachtig grachtenpand aan de Keizersgracht in het hart van "De Negen Straatjes", vlakbij de Leliegracht, het Anne Frank Huis en met uitzicht op de Westertoren, vind je dit gestoffeerde 3-slaapkamer appartement.

Het appartement heeft een zeer ruime woonoppervlakte (circa 100 m2) en de monumentale kenmerken van het pand zijn ook goed zichtbaar in het appartement zelf. Intern beschikt het appartement over twee slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer met open keuken.

OMGEVING:
Het appartement is gelegen op een geliefd deel van de Keizersgracht, vlakbij de Leliegracht, met de Westertoren en het Anne Frank Huis om de hoek. Vanuit het appartement loop je gemakkelijk naar de Dam, de Jordaan en De Negen Straatjes met leuke winkels, boetiekjes en trendy eetgelegenheden.

INDELING:
Via de karakteristieke centrale entree bereik je via de trap het appartement op de tweede verdieping. Bij binnenkomst stap je direct de ruime woonkamer met prachtige ornamenten en open keuken binnen. De L-vormige woonkamer, gerestaureerd met behoud van originele details en voorzien van handige inbouwkasten, bevindt zich aan de voorzijde en biedt een prachtig uitzicht op de Keizersgracht.

DETAILS:
- Toplocatie aan de Keizersgracht;
- Woonoppervlakte van circa 100 m2;
- Gevestigd in prachtig monumentaal pand;
- Karakteristieke ornamenten en houten vloer;
- Twee slaapkamers;
- Twee badkamers;
- Beschikbaar vanaf 1 november 2024;
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd (Model A);
- Huurperiode: min. 12 maanden;
- Borgsom: gelijk aan twee maanden huur;
- Geen studenten en geen delers;
- Gestoffeerd.

Voor meer informatie over deze woning en/of voor het maken van een bezichtigingsafspraak, neem contact op met ons kantoor. Ons personeel staat voor je klaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Keizersgracht
  • 1015CK
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod