Foto appartement te huur in Amsterdam - Korte Ouderkerkerdijk
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Korte Ouderkerkerdijk

Per direct beschikbaar

€ 6.950 p/m

155m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In de bekroonde Haut-toren bieden we dit fantastische gemeubileerde appartement aan met een adembenemend uitzicht op de Amstel en een XXL-parkeerplaats in de garage onder het gebouw. Het appartement is beschikbaar voor een periode van 6 maanden.
Haut is een modern en innovatief gebouw, grotendeels van hout, gebouwd met bijna nul stikstofemissies en heeft meerdere architectuurprijzen gewonnen. Het appartement bevindt zich op de 8e verdieping aan de zuidkant van de Amstel, met optimaal natuurlijk licht en een indrukwekkend uitzicht.
Het appartement heeft een ruime woonkamer, luxe keuken, eetkamer, drie slaapkamers, twee badkamers en een overdekt terras van ongeveer 16 m². De woning is voorzien van hoogwaardig meubilair, vloerverwarming en -koeling en een extra grote parkeerplaats in de ondergrondse garage.
Gelegen in het prachtige Amstelkwartier, omringd door groen en water, biedt dit appartement een perfecte balans tussen stadsleven en ontspanning.
Verder beschikt het appartement over diverse moderne voorzieningen zoals elektrische zonwering en een conciërge. Vanwege de zorgvuldigheid kunnen er geen garanties worden gegeven op de verstrekte informatie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 6.950 per maand

Oppervlakte

155m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Korte Ouderkerkerdijk
  • 1096AC
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod