Foto appartement te huur in Amsterdam - Leliegracht
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Leliegracht

Per direct beschikbaar

€ 2.650 p/m

90m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op de prachtige Leliegracht bieden we dit lichte appartement met 1 slaapkamer aan, gelegen tussen de Herengracht en de Prinsengracht. Op loopafstand van de Noordermarkt, de Haarlemmerstraat en de Negen Straatjes met vele restaurants en winkels. Uitstekend openbaar vervoer en het Centraal Station zijn vlakbij.

INDELING
Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis op de tweede verdieping. Aan de voorkant bevindt zich de lichte woonkamer met uitzicht op de gracht en de Westertoren. Er is een slaapbank in de woonkamer voor gasten en een ruimte ideaal als thuiskantoor. De open keuken is volledig uitgerust en er is een ruime eetkamer. De badkamer heeft een bad en inloopdouche. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Een apart toilet bevindt zich in de hal, samen met een wasmachine en droger.

Een aantrekkelijk appartement op een fantastische locatie! Let op: alle afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.650 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Leliegracht
  • 1015DG
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod