Foto appartement te huur in Amsterdam - Lomanstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Lomanstraat

Per direct beschikbaar

€ 4.400 p/m

133m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig gestoffeerd appartement in een van de gezelligste straten van Amsterdam Zuid. Dit appartement beschikt over een lichte woonkamer, 4 slaapkamers en een geweldig dakterras. Gelegen in geliefd Oud-Zuid, een stille buurt op loopafstand van alle voorzieningen.

INDELING:

Je betreedt het appartement via een eigen ingang op de 2e verdieping. Via de hal kom je bij een kantoorruimte aan de rechterkant en een apart toilet. De grote woon-/eetkamer heeft een open haard, een moderne open keuken voorzien van alle gemakken en deuren naar een Frans balkon aan de voorkant.

Op de 3e verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers en 2 kleinere. De badkamer ligt tussen de 2 grote kamers en heeft een bad, dubbele wastafel en douche. Op de gang is een apart toilet aanwezig.

Dakterras:
De bovenste verdieping, bereikbaar via een trap, leidt naar het dakterras. De perfecte plek om te ontspannen, van het uitzicht op de stad te genieten en tot rust te komen na een lange dag.

LOCATIE:

Het huis is gelegen op een toplocatie in een rustig deel van (Oud) Zuid, in de Lomanstraat met karakteristieke platanen. De straat is breed en biedt voldoende parkeergelegenheid. Het populaire Vondelpark en de British School of Amsterdam liggen op loopafstand. In de directe omgeving zijn tal van leuke winkels, cafés en restaurants te vinden. Diverse sportfaciliteiten en culturele locaties zoals het Concertgebouw en diverse musea bevinden zich in de buurt. Openbaar vervoer (inclusief station Haarlemmermeer) is op loopafstand. Goede toegang tot de A-10 ringweg.

KENMERKEN:

- 4 slaapkamers + studie/kantoorruimte
- Moderne keuken
- Badkamer met bad en douche
- Dakterras van ca. 50 m2
- Geweldige locatie
- Niet geschikt om te delen

Deze informatie is zorgvuldig door ons samengesteld. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onvolledigheden, onjuistheden of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief. Gepubliceerde metingen zijn niet NEN gemeten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.400 per maand

Oppervlakte

133m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Lomanstraat
  • 1075PS
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod