Foto appartement te huur in Amsterdam - Maaseikstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Maaseikstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.650 p/m

49m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gemeubileerd appartement op toplocatie!

Huur: €2.650 exclusief nutsvoorzieningen, internet/TV en gemeentelijke heffingen
Status: Gemeubileerd
Beschikbaar vanaf: 01-10-2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden

Kenmerken:

- Twee slaapkamers, waarvan één naar wens kan worden aangepast
- Volledig gerenoveerd en duurzaam opgewaardeerd
- Hoogwaardige afwerking
- Energielabel A+++: Woning is volledig gasvrij, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen!

Woning:
Bij binnenkomst in deze prachtige woning bevind je je in een hal. Hier vind je de stijlvolle badkamer, apart toilet en trap naar boven. Boven vind je de open woonkamer en keuken, voorzien van veel natuurlijk licht en een gezellig zitgedeelte. De ruime keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de hoofdslaapkamer en een kleinere kamer die naar wens kan worden ingericht. Een bijzonder kenmerk van deze woning is het prachtige dakterras.

Kortom, dit appartement biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Ideaal voor wie op zoek is naar een moderne en goed afgewerkte woonruimte.

Locatie:
Het appartement is gelegen aan de Maaseikstraat in Amsterdam, in de groene buurt Nieuw-Sloten-Noordoost. Deze kindvriendelijke buurt biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer en verschillende voorzieningen in de omgeving. De ligging nabij diverse snelwegen maakt andere steden snel bereikbaar. In de directe omgeving vind je supermarkten, winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden.

Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met HouseHunting Randstad. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze tekst. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Toewijzing onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Geen huisdieren. Geen roken. Vaste huurovereenkomst. Algemene voorwaarden van ROZ zijn van toepassing.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.650 per maand

Oppervlakte

49m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Maaseikstraat
  • 1066LX
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod