Foto appartement te huur in Amsterdam - Marco Polostraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Marco Polostraat

Per direct beschikbaar

€ 2.450 p/m

74m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gelijkvloers appartement met grote tuin en twee slaapkamers!

Op zoek naar een comfortabel gelijkvloers appartement met een ruime tuin waar u echt kunt ontspannen? Deze charmante woning van ongeveer 74 m² biedt u dat en meer!

Indeling:
Via uw eigen ingang komt u in de gang die toegang biedt tot diverse kamers. De lichte woonkamer is een echte blikvanger. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en magnetron. De twee slaapkamers bevinden zich aan de tuinzijde van de woning. Daarnaast beschikt de badkamer over een ligbad, een douche en een wastafel.

Omgeving:
Dit huis is gelegen in een zeer populaire woonwijk in De Baarsjes, Amsterdam West. De Marco Polostraat biedt een ideale mix van groen en levendigheid, gelegen tussen de Postjesweg en Mercatorplein. Deze levendige, trendy buurt heeft alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse boodschappen, met winkels gelegen langs de Admiraal de Ruyterweg, Jan van Galenstraat, Jan Evertsenstraat en Kinkerstraat. In de afgelopen jaren zijn er tal van trendy restaurants, cafés en andere hotspots geopend in het gebied.

Voor ontspanning en recreatie liggen het Rembrandtpark en Erasmuspark slechts 500 meter verderop. De culturele hotspot De Hallen ligt op 3 minuten fietsafstand en de Jordaan is slechts 5 minuten fietsen.

Specificaties:
Bouwjaar: 1929;
Energielabel C;
Twee goed formaat slaapkamers;
Tuin op het westen;
Nieuwe keuken (2024);
Per direct beschikbaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.450 per maand

Oppervlakte

74m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Marco Polostraat
  • 1057WE
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod