Foto appartement te huur in Amsterdam - Sarphatikade
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Sarphatikade

Per direct beschikbaar

€ 2.950 p/m

100m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit unieke, luxe, gestoffeerde appartement van 100m2 met een balkon van 11m2 en 2 slaapkamers ligt aan de Sarphatikade en biedt een prachtig uitzicht over de gracht. Gelegen in een rustige straat, nabij de Amstel en het Frederiksplein, biedt het een rustige buurt met monumentale panden. Op loopafstand van de populaire winkelstraat Utrechtsestraat, de beroemde Albert Cuypmarkt en vele geweldige restaurants.

Indeling:
Bij binnenkomst via de goed onderhouden ingang, bereik je de privé ingang van het appartement met veel licht en prachtige hoge plafonds. De ruime woonkamer heeft veel ramen van vloer tot plafond, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de gracht. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft 3 dubbele deuren die toegang bieden tot het balkon met een grote ingebouwde houten bank. De handgemaakte open keuken bevat onder andere een kookeiland, veel opbergruimte en alle benodigde inbouwapparatuur. De verdieping heeft ook een aparte berging en een gastentoilet.

Een unieke trap leidt naar de slaapkamers en badkamer op de benedenverdieping. De hoofdslaapkamer heeft kasten en kan worden afgesloten met schuifdeuren. De tweede kamer kan dienen als studeerkamer of logeerkamer. De badkamer beschikt over een bad, inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Aangrenzend aan de badkamer bevindt zich een ruime berging met wasmachine en droger.

Details:
- Beschikbaar vanaf 1 december 2024
- Huurprijs € 2.950,- per maand exclusief nutsvoorzieningen en lokale belastingen
- Borgsom van 2 maanden huur
- Exclusief verplichte schoonmaak twee keer per maand (€ 160,- per maand in totaal)
- Minimale huurtermijn van 12 maanden (Type A contract)
- Gestoffeerd
- 100 m2
- 11 m2 buitenruimte

Locatie:
Het appartement bevindt zich aan een rustige kade dicht bij de levendige en populaire Utrechtsestraat met een grote verscheidenheid aan charmante winkels, cafés en restaurants om de hoek. De Hermitage en Theater Carré zijn ook op loopafstand, net als het openbaar vervoer naar Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Zuid WTC.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.950 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sarphatikade
  • 1017WV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod