Foto appartement te huur in Amsterdam - Schoonboomstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Schoonboomstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

120m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Nieuw, energiezuinig A+++ nieuwbouwappartement met 4 kamers (3 slaapkamers) verdeeld over 2 verdiepingen met groot privéterras en eigen parkeerplaats.

De buurt heeft de afgelopen jaren veel verbeteringen ondergaan en is een bijzonder aantrekkelijke plek om te wonen. Amsterdam Nieuw-West staat bekend om zijn vele parken en groene ruimtes, zoals het nabijgelegen Sloterpark en de Sloterplas, wat zorgt voor een rustige en kindvriendelijke omgeving.

Goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en via de A10. Het is een multiculturele buurt met diverse winkels en restaurants, waardoor er een levendige sfeer heerst.

In de buurt vind je scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en winkelcentra. Lokale winkels rond Schoonboomstraat bieden gemak voor dagelijkse boodschappen. Osdorpplein is een belangrijk winkelgebied met supermarkten, modezaken en speciaalzaken.

Restaurants met internationale keukens zijn in de buurt te vinden, waaronder Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en Midden-Oosterse gerechten.

Schoonboomstraat in Amsterdam Nieuw-West is een praktische, aangename en diverse plek om te wonen, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Richtprijs is exclusief gebruikskosten, verwarming, gas, water, elektriciteit en gemeentelijke belastingen. Aangeboden huurovereenkomst van model C voor 12 maanden met optie tot verlenging.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Schoonboomstraat
  • 1069BG
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod