Foto appartement te huur in Amsterdam - Sint Willibrordusstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Sint Willibrordusstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.995 p/m

94m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig ingericht appartement in de Sint Willibrordusstraat in Amsterdam / de Pijp, met circa 94m2 aan oppervlakte en een huurprijs van €3.995,- exclusief G/W/E. Dit ruime appartement is ideaal gelegen en beschikt over meerdere balkons en een dakterras. De woning is niet geschikt voor studenten en/of delers.

Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen en is van hoge kwaliteit. Op de derde verdieping bevinden zich drie slaapkamers die ook als thuiskantoor kunnen worden ingericht, allen voorzien van verduisterende gordijnen en dubbele beglazing. Op deze verdieping bevindt zich ook de luxe afgewerkte badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, evenals een apart toilet. Op de bovenste verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken. De moderne keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en een kookeiland dat tevens als bar dient. Via de Franse deuren is het tweede balkon bereikbaar, waar veel zonlicht binnenvalt. De trap in de woonkamer leidt naar de ruime berging en het dakterras. De Sint Willibrordusstraat biedt rust in de bruisende omgeving van de Pijp, met veel privacy door de hoge ligging.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.995 per maand

Oppervlakte

94m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sint Willibrordusstraat
  • 1074XK
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod