Foto appartement te huur in Amsterdam - Stadionkade
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Stadionkade

Per direct beschikbaar

€ 4.000 p/m

104m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom bij Stadionkade 68-HS, waar luxe en comfort samenkomen in een unieke woonervaring. Dit prachtige huis op de begane grond, gelegen aan een van de meest prestigieuze grachten in Amsterdam, biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijlvol design, moderne voorzieningen en een ideale locatie.

Kenmerken:

- Luxueus Interieur: Betreed een oase van rust en verfijning. De ruime woonkamer is doordrenkt met natuurlijk licht, benadrukt door hoogwaardige afwerkingen en biedt een elegant uitzicht op de pittoreske omgeving.

- Moderne Keuken: De open keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en materialen, perfect voor culinaire liefhebbers en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.

- Ruime Slaapkamers: Geniet van de luxe van ruime slaapkamers met veel kastruimte en een charmant design. Hier vind je de ideale plek om te ontspannen na een enerverende dag.

- Tuin en Terras: Stap naar buiten en laat je betoveren door de prachtige tuin en het terras. Een perfecte setting voor ontspanning, entertainment en dineren in de buitenlucht.

- Ideale Locatie: Gelegen aan de iconische Stadionkade, bent u omringd door chique boetieks, gezellige cafés en uitstekende restaurants. Het Vondelpark, musea en diverse voorzieningen zijn allemaal binnen handbereik.

- Exclusieve Voorzieningen: Profiteer van exclusieve voorzieningen zoals parkeren, beveiliging en meer, zodat u zorgeloos van uw nieuwe thuis kunt genieten.

Dit is een unieke kans om te wonen op een toplocatie in Amsterdam, waar stijl en comfort samenkomen. Stadionkade 68-HS belichaamt de essentie van verfijnd wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de prachtige mogelijkheden van deze uitzonderlijke woning.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.000 per maand

Oppervlakte

104m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Stadionkade
  • 1077VR
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod