Foto appartement te huur in Amsterdam - Tweede Jan Steenstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Tweede Jan Steenstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.850 p/m

105m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Recent gerenoveerd luxe 2-slaapkamer appartement te huur op een toplocatie in de De Pijp wijk! Beschikbaar voor 7 maanden!

Volledig gemeubileerd begane grond appartement met een veranda aan de achterzijde die toegang geeft tot de tuin. Een volledig uitgeruste keuken en twee ruime slaapkamers met vloerverwarming in het souterrain. Unieke locatie met een gedeelde Greenwheels parkeerplek voor het huis.

Locatie:
Het appartement bevindt zich op een zeer gewilde locatie in De Pijp, dicht bij de Albert Cuypmarkt en op loopafstand van talloze heerlijke restaurants en cafés. Sarphatipark is om de hoek en het Museumplein, Marie Heinekenplein en het Museumkwartier liggen op steenworp afstand. De A10 Ringweg is vlakbij, evenals het openbaar vervoer.

Indeling:
Entree naar het appartement. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met twee grote ramen met uitzicht op straat. Aan de achterzijde vind je een moderne volledig uitgeruste keuken met diverse moderne inbouwapparatuur en veel opbergruimte in de kasten. Openslaande deuren naar de veranda en de tuin. Naast de keuken bevindt zich een berging en een apart toilet. Via de trap bereik je het souterrain; gang met kleine berging en een kast met wasmachine en droger. Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met uitzicht op de tuin. Aan de voorzijde is er een tweede slaapkamer. In het midden vind je de badkamer met een bad, aparte douche, toilet en een wastafel met kasten. Door het hele appartement ligt een mooie houten parketvloer.

Al met al een hoogwaardig appartement op een toplocatie in De Pijp!

Kenmerken:
- Volledig gemeubileerd
- Twee slaapkamers
- Tuin
- Vloerverwarming
- Maandelijkse huur inclusief internet
- Geweldige locatie in de populaire wijk De Pijp
- Beschikbaar voor 7 maanden
- Greenwheels parkeerplek voor de deur
- Geen huisdieren
- Niet geschikt voor delen/studenten.

Deze informatie is met de nodige zorg door ons samengesteld. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief. Gepubliceerde afmetingen zijn niet NEN gemeten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.850 per maand

Oppervlakte

105m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Tweede Jan Steenstraat
  • 1074CK
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod