Foto appartement te huur in Amsterdam - Tweede Van der Helststraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Tweede Van der Helststraat

Per direct beschikbaar

€ 4.750 p/m

140m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur via Home of Orange! Scandinavisch juweeltje gelegen in het hart van De Pijp - Tweede van der Helststraat.

Beschikbaar vanaf 15 oktober, deze onlangs gerenoveerde, exclusieve begane grond flat van 140 m2 combineert premium Scandinavisch design en luxe met een spa. Met 3 slaapkamers, een kantoor/extra slaapkamer en 2 badkamers (waarvan een met privésauna), is het de perfecte gezinswoning. De open keuken, compleet met kookeiland, en lichte woonkamer openen naar een privé achtertuin van 40m2, ideaal om te ontspannen. Extra voorzieningen zijn een balkon van 6m2, wasruimte en apart toilet. Vanwege de installatie van nieuw glaswerk wordt minimaal energielabel B verwacht.

OMGEVING
Tweede van der Helststraat is een levendige en karakteristieke straat in de bruisende wijk De Pijp in Amsterdam. De straat staat bekend om zijn gevarieerde aanbod van lokale boetieks, hippe cafés en populaire eetgelegenheden, waardoor het een gewilde plek is voor zowel Amsterdammers als toeristen.

Een van de meest diverse en dynamische buurten van de stad, De Pijp trekt een mix aan van jonge professionals, creatievelingen en expats. Tweede van der Helststraat ligt op loopafstand van iconische locaties zoals de Albert Cuypmarkt en Sarphatipark, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor zowel bewoners als ondernemers.

BEREIKBAARHEID
De straat is gemakkelijk bereikbaar vanaf de ringweg A10 via afrit S110. Parkeren is in de buurt mogelijk en er zijn ook verschillende parkeergarages in de omgeving, zoals de Q-Park Ceintuurbaan en parkeergarage Heinekenplein.

De straat heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Trams 3, 12 en 24 hebben haltes in de buurt en bieden snelle verbindingen naar andere delen van de stad, waaronder het Centraal Station, Station Amstel en Amsterdam Zuid. Metrostation De Pijp (lijn 52, de Noord/Zuidlijn) ligt op slechts enkele minuten lopen en biedt snelle verbindingen naar zowel het centrum van Amsterdam als de noordelijke en zuidelijke delen van de stad.

DETAILS

- beschikbaar vanaf 15 oktober 2024;
- woonoppervlakte van meer dan 140m2;
- 3 slaapkamers en 1 studeerkamer (of extra slaapkamer);
- tuin (40m2) en balkon (6m2);
- 2 badkamers;
- sauna;
- gestoffeerd;
- huurprijs €4.750,00 excl. G/W/L;
- model C huurovereenkomst (minimaal 1 jaar);
- waarborgsom van twee maanden.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel. We laten je graag de woning zien!

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.750 per maand

Oppervlakte

140m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Tweede Van der Helststraat
  • 1073AP
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod