Foto appartement te huur in Amsterdam - Vondelpark
Geverifieerde verhuurder

Foto appartement te huur in Amsterdam - Vondelpark

Appartement Amsterdam - Vondelpark

Per direct beschikbaar

€ 850 p/m

40m²

1 kamer

Omschrijving

✨ROOMIE GEZOCHT OUD-WEST AAN VONDELPARK (28+, V) ✨

Hi girls!

Onze fijne roomie gaat ons helaas verlaten en wij zoeken daarom een leuke nieuwe huisgenoot per 11 oktober (eerder mogelijk in overleg). Werk je fulltime, doe jij lekker je eigen ding, maar ben je net als ons ook niet vies van af en toe samen eens gezellig een wijntje/eten oid? 🥂
Ben jij ook een chill/sociaal, assertief, niet rokend en vind je een schoon/opgeruimd huisje ook belangrijk. Leuk, dan ontvangen we heel graag een berichtje van je met wat info over jezelf zoals werk, interesses, wat zoek je in een huishouden etc. Je komt te wonen met 2 gezellige huisgenoten (V 30+) die allebei ook fulltime werken en hun eigen leven rond Amsterdam hebben.

- Voor €850,- (alles inclusief; g/w/e, internet, belastingen en wasmachine lease) krijg je een heerlijk groot en licht appartement in Oud-West met twee balkons en een balzaal van een woonkamer (40m2) pal aan het Vondelpark! Uiteraard hebben we daarbij ook een badkamer en keuken plus handige berging.
- Een kamer van 20m2, deze heeft grote ramen en twee inbouwkasten voor je kleding.
- Alles is binnen handbereik, 2 supermarkten op nog geen 5 min. lopen en nog geen 10 min fietsen vanaf station Zuid. Binnen 30 sec kan je lekker in vondel staan. Het is hier fijn wonen 😊.

Stuur een PM of tag/deel als jij onze nieuwe gezellige roomie bent of kent. Bij een match nodigen we je uit om kennis te maken. Hospiteerdatum is wss eind deze of begin volgende week, zijn we nog even aan het overleggen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 850 per maand

Oppervlakte

40m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

(Particuliere) verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vondelpark
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod