Foto appartement te huur in Delft - Arthur van Schendelplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Delft - Arthur van Schendelplein

Per direct beschikbaar

€ 1.475 p/m

94m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim 4-kamer appartement op de vijfde verdieping met balkon en eigen berging in de kelder, gelegen in de wijk Voorhof. Centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum 'In de Hoven' en het openbaar vervoer. Goede verbinding met verschillende wegen, op 5 minuten fietsen van het stadscentrum en op loopafstand van station Delft. Speeltuin en buurthuis naast de parkeerplaats. Huurprijs: € 1.475,- per maand excl. € 207,- aan stookkosten en servicekosten, excl. G/W/E/TV en internet. Beschikbaar: in overleg, ca. 1 oktober 2024.

Indeling: Entree appartement op de vijfde verdieping. Ruime woonkamer, nette keuken met inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast met vriesvak. Twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan een toegang geeft tot het balkon. Derde slaapkamer aan de voorzijde. Volledig betegelde badkamer met bad en douche en eenvoudige wastafel met plank. Apart toilet.

Voorwaarden: Geschikt voor gezin met max. 3 personen of stel, geen studenten. 1-3 maanden borg. Huur wordt automatisch afgeschreven. Min. 12 maanden contract. Geen huisdieren toegestaan. Niet roken en geen wijzigingen aan het pand zonder schriftelijke toestemming eigenaar. Financiële stabiliteit gedurende gehele huurperiode aantoonbaar.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met informatie over je situatie. Selectie op basis van documenten en bezichtiging. Na selectie overleg van benodigde documenten. Bij akkoord eigenaar wordt huurovereenkomst opgesteld en inspectie gepland. Als alles in orde is, ontvang je de sleutel. Let op: impressiefoto's gebruikt, rechten kunnen niet worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.475 per maand

Oppervlakte

94m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Arthur van Schendelplein
  • 2624CN
  • Delft

Vergelijkbaar aanbod