Foto appartement te huur in Delft - Parkzoom
Geverifieerde verhuurder

Appartement Delft - Parkzoom

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

170m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

PER DIRECT TE HUUR: GEMEUBILEERD PENTHOUSE MET TERRAS, DICHTBIJ HET CENTRUM VAN DELFT!

Dit prachtig (3 jaar geleden) gerenoveerde penthouse bevindt zich op de 6e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en heeft een ruim 3-kamer appartement met een groot terras van 60 m2 (ZO) met vrij en prachtig uitzicht over het Hof van Delftpark. Het penthouse beschikt over een lichte en ruime woonkamer met halfopen keuken, twee goede slaapkamers met badkamers en een eigen parkeerplaats. De ligging is uniek en zeer populair, met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik! Het historische centrum van Delft, restaurants, Delft NS Station, TU Delft, snelwegen A4, A12 en A13, busverbinding en lokale winkels zijn gemakkelijk bereikbaar.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree via een nette afgesloten hal met video-intercomsysteem, lift en trap. De lift brengt u naar een overloop met toegang tot alleen het prachtige penthouse.

6E VERDIEPING:

Entree in een ruime hal met garderobe en video-intercomsysteem en toilet, toegang tot alle kamers met PVC-vloer (visgraat) met vloerverwarming. Via de hal komt u in de ruime woonkamer met airconditioning, die toegang biedt tot het ruime en zonnige terras via schuifdeuren. Er is een zitgedeelte en eetgedeelte met uitzicht op het terras.

RENT: € 3,500 PER MAAND. PARKEERPLAATS: € 100 PER MAAND. Voorschot gas, elektriciteit, water: € 210 per maand, TV/Internet: € 63 per maand. Waarborgsom 1,5 maanden huur. Huurperiode: 12 maanden met mogelijk verlenging.

KENMERKEN:

- Ruime woonkamer & halfopen keuken, 2 slaapkamers & badkamer, 2 toiletten.
- 170 m2 woonruimte, plafondhoogte ca. 2.70. TERRAS: 60 M2 (ZO) MET GROEN UITZICHT!
- Energielabel B, uitstekend geïsoleerd!
- Eigen parkeerplaats in ondergrondse garage.
- Gratis parkeren op straat.
- Video-intercomsysteem aanwezig.
- Gehele woning heeft PVC-vloer met vloerverwarming.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op.

Video

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

170m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Parkzoom
  • 2614TD
  • Delft

Vergelijkbaar aanbod