Foto appartement te huur in Diemen - Jan Wolkerslaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen - Jan Wolkerslaan

Per direct beschikbaar

€ 2.010 p/m

101m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig vierkamerappartement nabij Bergwijkpark!

Dit appartement beschikt over een ruime hal die toegang biedt tot de woon-/eetkamer met moderne open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon. Verder zijn er drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Het appartement heeft ook een apart toilet en een inpandige berging met aansluiting voor een wasmachine.

De locatie is ideaal met diverse voorzieningen op loopafstand, zoals winkels, sportfaciliteiten, restaurants, cafés en scholen. Voor dagelijkse boodschappen zijn er winkelcentra in de buurt. De bereikbaarheid is uitstekend met openbaar vervoer en snelwegen in de buurt.

In de toekomst worden een kinderopvang, basisschool, speeltuinen en een park gebouwd. Voor natuur- en hardloopliefhebbers is het nabijgelegen Diemerbos perfect. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage onder het complex.

Interesse? Geef dit aan bij de woningpresentatie op onze website. Voor meer informatie over inkomen, inschrijving en de huurprijsveranderingen verwijzen we naar onze website.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.010 per maand

Oppervlakte

101m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Jan Wolkerslaan
  • 1112ZH
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod