Foto appartement te huur in Diemen - Jan Wolkerslaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen - Jan Wolkerslaan

Per direct beschikbaar

€ 1.550 p/m

60m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig appartement met één slaapkamer op een toplocatie!

Dit schitterende appartement biedt een ideale woonruimte dicht bij Bergwijkpark en tal van voorzieningen, waaronder een supermarkt en diverse eetgelegenheden.

Bij binnenkomst in de hal heeft u toegang tot de ruime woon-/eetkamer, die praktisch is ingedeeld. De moderne keuken scheidt stijlvol de woonkamer van het eetgedeelte. Deze open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een balkon via schuifdeuren, ideaal voor ontspanning.

Het appartement beschikt over één slaapkamer.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Daarnaast heeft het appartement een apart toilet en een inpandige berging met aansluiting voor een wasmachine.

Kortom, dit appartement combineert comfort, moderniteit en een uitstekende locatie!

Locatie en Omgeving: Het appartementencomplex is gunstig gelegen en biedt alle voorzieningen binnen handbereik. Diverse faciliteiten zijn te vinden op steenworp afstand, zoals winkels, sportfaciliteiten, restaurants, cafés en scholen.

Voor dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkelcentra "Kruidenhof" en "Diemerplein", beide op loopafstand. Het Arena-gebied met de Pathé-bioscoop, Ziggo Dome, AFAS Live en natuurlijk de Johan Cruijff Arena is ook vlakbij.

Wat betreft bereikbaarheid zijn deze appartementen ideaal gelegen. Openbaar vervoer, met het nabijgelegen station Diemen Zuid, is op loopafstand. Bovendien zijn de snelwegen A1, A2 en A10 gemakkelijk en snel bereikbaar, waardoor u in no time Amsterdam kunt bereiken. Diverse busverbindingen, waaronder bussen 44, 287 en 757, bevinden zich ook op loopafstand.

In de nabije toekomst komt er een kinderdagverblijf, een basisschool, drie speeltuinen en een park waar kinderen kunnen spelen. Voor natuurliefhebbers en hardlopers is het ook een geweldige buurt. Het Diemerbos is vlakbij, waar u kunt genieten van het groen of een wandeling kunt maken met uw hond. Kortom, een zeer centrale en levendige locatie met uitstekende bereikbaarheid.

Parkeren: Holland Park is een buurt met weinig verkeer in Diemen, met blauwe parkeerzones. Onder het complex is een ondergrondse parkeergarage en het huren van minimaal één parkeerplaats is verplicht.

Geïnteresseerd? Bekijk de woningpresentatie op onze website en klik op [REAGEREN] om uw interesse kenbaar te maken.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.550 per maand

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Jan Wolkerslaan
  • 1112ZH
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod