Foto appartement te huur in Haarlem - Kenaustraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem - Kenaustraat

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

99m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

HUURPERIODE VAN 3 MAANDEN!

In hartje historisch Haarlem bieden we dit gemeubileerde huis aan dat de perfecte balans biedt tussen bruisend stadsleven en rustgevend groen. Gelegen in de charmante Stationsbuurt, bevind je je op slechts enkele minuten van het levendige stadscentrum met winkels, boetieks, restaurants en culturele hotspots. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar met verschillende buslijnen en het Centraal Station van Haarlem op korte loopafstand. Belangrijke snelwegen zoals de A9 zijn gunstig bereikbaar, waardoor je snel toegang hebt tot nabijgelegen steden en de luchthaven Schiphol.

Indeling:

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping van dit prachtige huis vind je een ruime woonkamer met aangrenzend dakterras. De schuifdeuren zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes, ideaal voor gezellige avonden en zomerdagen. De glas-in-loodramen voegen een vleugje historische charme toe, terwijl de eigentijdse keuken modern en stijlvol is uitgerust.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping biedt twee comfortabele slaapkamers. Daarnaast beschikt deze verdieping over een luxe badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel, de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag. Dit huis combineert karakter en comfort, waardoor het de ideale plek is om thuis te noemen.

Bijzonderheden:
Toplocatie!
Geen huisdieren toegestaan.
Huurperiode van 3 maanden.

Dit gemeubileerde huis is beschikbaar vanaf 1 november 2024, voor een huurperiode van 3 maanden! De huurprijs bedraagt €2250 exclusief gas, water en elektriciteit.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

99m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Kenaustraat
  • 2011MX
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod