Foto appartement te huur in Helmond - Binnendongenstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Helmond - Binnendongenstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.235 p/m

76m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Maison L’Europe in Helmond is een modern appartementengebouw met 78 ruime huurappartementen. De woningen variëren in grootte van 70 tot 96 m² en hebben 2 slaapkamers en een moderne keuken met hoogwaardige apparatuur. De badkamers zijn luxe afgewerkt en er is een westelijk georiënteerde buitenruimte. De appartementen worden gasloos opgeleverd en hebben een warmtepomp voor verwarming en koeling. Belangrijk om te weten is dat de oplevering gepland staat voor december 2024. Om in aanmerking te komen voor een woning gelden inkomenseisen en andere voorwaarden. Bezichtigingen zijn niet mogelijk vanwege het nieuwbouwproject. Interesse? Meld je aan via Funda.nl.

Het appartement Berlijn biedt 76 m² woonoppervlakte op verschillende verdiepingen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en er is een parkeerplaats op het terrein. Servicekosten bedragen ongeveer € 80,00 per maand. Geïnteresseerden moeten hun gegevens verifiëren via de Datakeeper app om kans te maken op een woning. Let op: De verstrekte informatie kan afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.235 per maand

Oppervlakte

76m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Binnendongenstraat
  • 5707TA
  • Helmond

Vergelijkbaar aanbod