Foto appartement te huur in Hoofddorp - Assumburg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Hoofddorp - Assumburg

Per direct beschikbaar

€ 1.850 p/m

73m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Gelegen in een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van de wijk Toolenburg, is dit appartement voorzien van een eigen warmtepomp en zonnepanelen op het dak voor duurzaam wonen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten binnenplaats, waarvan enkele met oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen.

Indeling:
Begane grond: algemene entree met postbussen, deurbellen, trap en lift.
3e verdieping: entree appartement, hal met videofoon, twee ruime slaapkamers, apart toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en designradiator. Technische ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. Zeer lichte woonkamer met open keuken, inductiekookplaat, vaatwasser en combi-oven. Ruim balkon (ca. 7m2) op het oosten.

Locatie:
Het centrum van Hoofddorp is op 10 minuten fietsafstand. Daar vind je allerlei bekende winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Wil je eropuit? Breng dan een bezoek aan het Haarlemmermeerse Bos en het Toolenburgermeer. Het Toolenburgermeer is een recreatiegebied van meer dan 85 hectare ten zuiden van Hoofddorp, grenzend aan de woonwijken Toolenburg en Floriande. Hoofddorp ligt ten zuiden van Amsterdam, Schiphol en Haarlem en ten noorden van Leiden. De omliggende steden zijn snel en gemakkelijk bereikbaar via de N201, A4 en A5 en per trein. Hoofddorp heeft een treinstation aan de Schiphollijn met verbindingen naar Schiphol, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Leiden, Den Haag, Lelystad en Almere.

Kenmerken:
+ Duurzaam (energieneutraal) wonen op een zeer centrale locatie;
+ Gebruiksovereenkomst met Eteck voor duurzame verwarming;
+ Water & elektriciteit: op eigen naam en voor rekening van huurder (geen gas);
+ Aparte berging;
+ Eigen parkeerplaats in afgesloten binnenplaats;
+ Bespreek toewijzing verhuurder.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.850 per maand

Oppervlakte

73m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Assumburg
  • 2135BA
  • Hoofddorp

Vergelijkbaar aanbod