Foto appartement te huur in Hoofddorp - Klaasje Bogaard-Slingerhof
Geverifieerde verhuurder

Appartement Hoofddorp - Klaasje Bogaard-Slingerhof

Per direct beschikbaar

€ 1.995 p/m

61m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig en volledig ingericht 1-slaapkamer appartement (61 m2) met een zonnig balkon op het zuidoosten en een fantastisch uitzicht!

Indeling:
Begane grond: eigen entree en centrale hal met postbussen, lift en trap naar de eerste, tweede en derde verdieping, waar de appartementen zich bevinden. Op de begane grond is ook een video-intercomsysteem geïnstalleerd.
Eerste verdieping: entree met video-intercomsysteem, meterkast, hangend toilet met wastafel, en een wasruimte met wasmachine en droger. De moderne badkamer heeft een meubelwastafel en douche.

Door het gebruik van veel glas is de woonkamer uitzonderlijk licht. De woonkamer staat in verbinding met het balkon op het zuidoosten (ongeveer 8m2).
De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat en afzuigkap. Verder heeft het appartement een ruime slaapkamer met kledingkast.

Opslag: op de begane grond is een persoonlijke bergruimte beschikbaar van binnenuit (ongeveer 5m2).

Locatie:
Het appartement ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het openbaar vervoer. Op 10 minuten fietsen of met het openbaar vervoer in het stadscentrum van Hoofddorp zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals restaurants, bioscopen, een theater, winkels en een park. Bovendien zijn er verschillende sportfaciliteiten in de buurt (bijv. Health City). Deze locatie biedt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar gebieden zoals Schiphol, Amsterdam en Haarlem, aangezien het NS-treinstation dicht bij de woning is gelegen.

Kenmerken:
+ De locatie van dit appartement biedt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar belangrijke knooppunten van Nederland, waaronder Schiphol Airport;
+ Het appartement is luxueus afgewerkt en volledig gemeubileerd;
+ Door de volledige isolatie en het gebruik van HR++ glas (geïsoleerd glas) zijn de stookkosten beperkt (energielabel A).
+ Het appartement is bijna volledig uitgerust met LED-verlichting;
+ Huurovereenkomst Model A (minimale duur van 12 maanden - automatische verlenging voor onbepaalde tijd);
+ G/W/E: op eigen naam en voor rekening van de huurder;
+ Televisie & internet: op eigen naam en voor rekening van de huurder;
+ Huisdieren niet toegestaan;
+ Reservering toewijzing verhuurder.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.995 per maand

Oppervlakte

61m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Klaasje Bogaard-Slingerhof
  • 2135SM
  • Hoofddorp

Vergelijkbaar aanbod