Foto appartement te huur in Hoofddorp - Niemeyerstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Hoofddorp - Niemeyerstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

67m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Nieuw appartement inclusief parkeerplek!

Dit gloednieuwe en prachtig afgewerkte hoekappartement met 2 slaapkamers heeft vloerverwarming, een moderne keuken en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage van het complex. Het appartement is gelegen in het populaire nieuwbouwproject Hyde Park, Notting Hill. Het appartement is onlangs opgeleverd en biedt luxe en duurzaam wonen in een groene omgeving.

Indeling:
Begane grond: gemeenschappelijke (gesloten) entree, deurbellen met videofoon, overdekte fietsenstalling, toegang tot de binnenplaats, lift en trappenhuis.

1e verdieping: ruime hal met meterkast, apart toilet, technische ruimte met aansluiting voor wasmachine/droger. Lichte woonkamer met volledig nieuwe open keuken inclusief moderne inbouwapparatuur. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon met vrij uitzicht. Tevens zijn er 2 slaapkamers en een luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator.

Duurzaamheid:
Het appartement maakt deel uit van het Hyde Park nieuwbouwproject en is voorzien van een duurzaam verwarmingssysteem. Dankzij hoogwaardige isolatie heeft het appartement energielabel A+.

Locatie:
Hyde Park biedt diverse faciliteiten zoals restaurants, cafés, een sportschool, supermarkt en meer. Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Leiden en de kust. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en snelwegen zorgen voor uitstekende bereikbaarheid.

Kenmerken:
+ Energielabel A+;
+ Vloerverwarming;
+ Moderne keuken met inbouwapparatuur;
+ Eigen parkeerplaats in de garage onder het complex;
+ Toegang tot de gemeenschappelijke binnenplaats;
+ Duurzaam verwarmingssysteem;
+ Direct beschikbaar;
+ Geen huisdieren toegestaan.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

67m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Niemeyerstraat
  • 2132HE
  • Hoofddorp

Vergelijkbaar aanbod