Foto appartement te huur in Huizen - Botterstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Huizen - Botterstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.450 p/m

178m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het 'oude dorp' van Huizen ligt dit recent gebouwde appartement met 2 verdiepingen. Het verrassend ruime en moderne huis (178 m2) heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op loopafstand van onder andere het Oude Dorp, het natuurgebied "Naarder Eng", en dichtbij scholen en diverse sportfaciliteiten. Ook de Oude Haven met sportmogelijkheden, skiën en gezellige restaurants bevindt zich in de buurt en is fietsafstand. De A1 en A27 zijn gemakkelijk bereikbaar. Het huis beschikt over een glasvezelaansluiting.

Begane grond:
Entree, hal, berging, trap naar kelder, ruime woonkamer. De moderne, open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Apart toilet, ruime slaapkamer, ruime studeerkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, vaste wastafel en een toilet. Deze verdieping is volledig voorzien van vloerverwarming.

Kelder:
Ruime, open ruimte, momenteel in gebruik als slaapkamer (met daglicht via het dakkapel), 2 werk-/hobbykamers. Hier bevindt zich ook de tweede badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. De gehele woning heeft vloerverwarming en is afgewerkt met een mooie PVC-vloer.

Aan de voorzijde beschikt de woning over een eigen (voor)tuin. Neem contact op met ons kantoor voor informatie over de voorwaarden die van toepassing kunnen zijn op dit huis, inclusief het inkomensvereiste, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.450 per maand

Oppervlakte

178m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Botterstraat
  • 1271XL
  • Huizen

Vergelijkbaar aanbod