Foto appartement te huur in Lekkerkerk - Schuwacht
Geverifieerde verhuurder

Appartement Lekkerkerk - Schuwacht

Per direct beschikbaar

€ 1.100 p/m

75m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In Lekkerkerk, aan de Schuwacht, staat een prachtige woonboerderij met opstallen. Er is een kleinere woning naast de boerderij, opgesplitst in twee appartementen: een beneden- en bovenwoning. De bovenwoning is te huur en bevindt zich op een unieke locatie tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek.

Het gestoffeerde en gemeubileerde appartement op de eerste verdieping heeft een gezellige woonkamer, een keuken met apparatuur, een ruime slaapkamer en een nette badkamer. De woonoppervlakte van het appartement bedraagt 61 m2. De huurprijs is exclusief een voorschot voor water/elektra van €150 per maand, en er zijn servicekosten van €50 per maand.

De huurvoorwaarden omvatten een ROZ huurovereenkomst, een borg van 2 maanden huur, maximaal 2 bewoners per appartement en geen huisdieren toegestaan. Let op: er is geen energielabel beschikbaar. Gebruiksoppervlakten zijn indicatief op basis van de NEN2580 meetinstructie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.100 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Schuwacht
  • 2941EK
  • Lekkerkerk

Vergelijkbaar aanbod